Dubai

0
Pret
De la595€
Pret
De la595€
Numele *
Telefon *
Adresa de email *
Cererea Dvs. *
Adauga in lista de dorinte

Adding item to wishlist requires an account

3452

De ce sa alegi EXPLORE.MD?

 • Fără taxe ascunse;
 • Datele tale sunt protejate;
 • Asigurarea medicală gratuită.

Ai nevoie de ajutor?

Pentru oricare întrebare sau informații suplimentare vă stăm la dispoziție.

(+373 22) 844333

[email protected]

7 Nopți
Disponibil : Feb-19’ - Mar-19’
Odesa
Dubai
Detalii Tur
Dubai – paradis in inima desertului

Acest oras este în adevăratul sens al cuvântului perla Emiratelor Arabe Unite – veţi vedea aici plaje de o mare frumuseţe, cu nisip fin de culoare albă, mângâiate de valurile transparente, verzi-albastre ale mării, în care se ascunde o lume fascinantă, plină de specii neobişnuite de animale şi plante. În acelaşi timp, Dubai este o lume a luxului şi a celor mai elegante hoteluri, care coexistă în structura oraşului cu străvechile clădiri istorice şi moschei arabe.

Dubai – Tot ce trebuie sa stii

Burj Khalifa-primul loc în care orice turist ajuns în Dubai se oprește este Burj Khalifa. Acest simbol al Dubaiului a bătut recordul pentru cel mai mare turn din lume şi cea mai înaltă clădire din lume. Cu o înălţime de 828 metri și 160 de etaje, Burj Khalifa este o reuşită din punct de vedere al arhitecturii şi ingineriei. Aici poţi admira peisajele minunate de la înălţime peste întregul oraş.

Acvariul-acvariul din Dubai Mall este o atracţie în sine, cu cele peste 33.000 de specii marine pe care le găzduieşte. Amenajat sub forma unui tunel, acvariul este casa a peste 400 de rechini şi calcani, de care te desparte doar un panou transparent. În continuarea plimbării cu peşti urmează Grădina Zoologică Subacvatică, unde poți vedea vidre, pinguini, crocodili, crabi şi multe alte animale acvatice.

Burj al-Arab-este un simbol al orașului Dubai, care mai înainte de toate este hotel de lux. În Paris, echivalentul său ca importanţă este Turnul Eiffel. Holul acestei clădiri este atât de atât de încăpător încât ai putea pune Statuia Libertăţii înăuntru. În afară de dimensiunile mari ale clădirii, Burj Al-Arab impresionează şi prin opulenţă. Interiorul este la fel de luxos precum exteriorul şi este dotat cu o pistă pentru elicoptere, o fântână arteziană care îţi va capta atenţia garantat şi o „flotă” de Rolls-Royce-uri cu şoferi care stau la dispoziţia musafirilor celor 202 apartamente disponibile în hotel.

Moscheea Jumeirah-este una dintre cele mai frumoase moschei din Emiratele Arabe Unite, deschisă şi pentru cei ce nu sunt musulmani. Aici puteţi participa la tururi ghidate în cadrul cărora poți afla mai multe despre istoria și modul în care a fost construită această operă arhitectonică. Ca în orice moschee din Dubai, ești încurajat să porți o ținută cât mai decentă, iar dacă nu ești suficient de bine „echipat”, poți să închiriezi, gratuit, îmbrăcăminte tradițională, chiar în incinta moscheii.

Fântâna arteziană din Dubai-oferă un spectacol superb, mai ales pe timpul nopţii. Jeturile de apă dansează din mijlocul lacului care înconjoară o parte a oraşului, sincronizându-se cu muzica clasică de inspiraţie arabă sau internaţională.

Data Hotel Prețul Detalii
01.02.2019 Citymax Bur Dubai 3* 675 USD persoana/7 nopți cu mic dejun
01.02.2019 Ibis Al Rigga 3* 690 USD persoana/7 nopți cu mic dejun
01.02.2019 Ibis Mall of Emirates 3* 715 USD persoana/7 nopți cu mic dejun
01.02.2019 Citymax Al Barsha 3* 720 USD persoana/7 nopți cu mic dejun
01.02.2019 Riviera 3* 755 USD persoana/7 nopți cu mic dejun
01.02.2019 Ramada Jumeirah Beach 4* 800 USD persoana/7 nopți cu mic dejun
01.02.2019 Marina View Appartments 4* 860 USD persoana/7 nopți cu mic dejun

Tariful include:

 • Zbor avion tur retur Chisinau ⇄ Dubai
 • Cazare 7 nopți în cameră dublă
 • Mic dejun
 • Transfer de grup aeroport - hotel - aeroport
 • Asigurare medicală

Tariful nu include:

 • Transfer Chișinău - Odesa - Chișinău
 • Excursii opționale.
 • Viza
Fotografii
Harta
6 travellers are considering this tour right now!